HTML

Gramofon Online

A Gramofon Online archívuma a Magyarországon nyomott és kiadott, 78-as fordulatszámú hanglemezeket gyűjti és dolgozza fel az 1904-es kezdetektől. Az oldalon ingyenesen meghallgathatók a gyűjtemény már digitalizált felvételei.
www.gramofononline.hu

Facebook

Gramofon Online on Facebook

Megosztás

Bookmark and Share

Különdíjat nyert a Gramofon Online

2010.12.03. 22:42 GramofonOnline

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy weboldalunk és szolgáltatásunk a Magyar Marketing Szövetség által rendezett az Év Honlapja 2010 versenyén különdíjat nyert a Kultúra kategóriában. A zsűri az értékelésnél a minőségi megvalósítást és a szolgáltatás ritkaságokat bemutató, hiánypótló jellegét emelte ki.

Ezzel egyúttal elmondhatjuk, hogy a tavaly hasonló díjat nyert Filmhíradók Online-nal együtt most már mindkét szolgáltatás nemcsak felhasználói, hanem szakmai elismerésben is részesült.
Ezúton szeretnénk megköszönni mindenki munkáját, aki a fejlesztésekben részt vett illetve azoknak a segítségét, akik a közös auditív múlt gyarapításán fáradoznak!
 
Neumann Nonprofit Kft.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gramofononline.blog.hu/api/trackback/id/tr412491812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása